plakat_skovhuset

Det er motiver fra middelhavets kyster og landskaber, som hele mit liv har været min store inspirationskilde. Varmen, havet, mentaliteten, livsstilen: Jeg kommer hjem hver gang! Selvom mit egentlige hjem er hvor familien befinder sig i dette umulige nord.

Rejser har været en selvfølgelig betingelse - og det kommer der altid billeder ud af. Arbejdet går i gang, uopsætteligt, på en stemning, et syn, et minde, en oplevelse eller noget som jeg mærker som et metafysisk initiativ...

Billedtæpperne skal opfattes som malerier, hvor stofstykkernes form og farvernes udtryk bestemmer, selv om delene kommer fra tekstiler i stedet for tuber.


Teknikken bag billederne:

Billederne er lavet som malerier, men materialet er tekstiler af alle slags. De er først sat sammen med nåle, mens baggrunden hænger på væggen, og siden syet, når kompositionen er færdig.

Der er strøget fliseline på bagsiden, så fladen bliver jævn når collagen hænger på væggen. Stingene er holdt i neutrale farver, så stofferne smelter sammen, men ikke får konturer.